9

کلی‌گویی‌های تکراری بزرگترین ضعف نامزدهای انتخاباتی/ به سوال بازرگانان پاسخ داده نشد

[ad_1]

وعده های انتخاباتی

اقتصاد 24– بازدید از نشست های مختلف فرهنگی، هنری، سیاسی و اقتصادی از برنامه های معمول هر نامزد ریاست جمهوری است. از ابتدای شناسایی نامزدهای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران، حضور نامزدها در این جلسات و گردهمایی هایی که خیلی زودتر برنامه ریزی شده بود، آغاز و پایان یافته است.

از جمله این حضورها در میان اقشار مختلف، تجمع یکی از نامزدهای انتخابات با اعضای اتاق بازرگانی بود. صحبت هایی که در این مراسم به آن اشاره شد، شایعات و گمانه زنی های بسیاری را در پی داشت. به عنوان مثال قالیباف در میان اعضای اتاق بازرگانی بر تصمیم گیری فعالان اقتصادی و قدرت تصمیم گیری قوه مجریه تاکید کرد. وی همچنین تحریم ها را مانعی برای تجارت خواند و قول داد به محض روی کار آمدن دولت با این چالش مقابله کند.

سوالات معامله گران بی پاسخ ماند

نادر حیدری کارشناس اقتصادی در گفتگو با اقتصاد 24 به تشریح ابعاد وعده های یاد شده قبل از انتخابات پرداخت و گفت: بین تصمیم گیری و تصمیم گیری مرز باریک اما مهمی وجود دارد و این مهم است که چگونه نگاه کنیم. در این مناظره تصمیم گیری به این معناست که رویکردها و فعالیت ها جهت می دهند و می توانند بر چارچوب های قبلی تأثیر بگذارند. در نهایت تصمیم گیرنده بر اساس اسناد موجود و الزامات شرایط، چارچوب و قوانین را تعریف می کند. به نظر می رسد قصد این نامزد این بود که توجه جدی به وضعیت اسفبار فعالان تجاری و اقتصادی را جلب کند و زمینه را برای بهبود عملکرد این بخش فراهم کند.


بیشتر بخوانید: پنهان ترین نامزدها نجومی ترین وعده ها را دادند/ سعید جلیلی از دنیایی از احتمالات می گوید که خودش مدام می سوزاند.


وی ادامه داد: در سال‌های اخیر فعالان تجاری به‌ویژه نمایندگان اتاق‌های بازرگانی به قوانین دولتی اعتراض کرده‌اند. از مهمترین گلایه های این بخش می توان به افزایش حقوق گمرکی، تغییر نرخ ارز محاسبه شده، محدودیت در واردات و صادرات کالاهای مختلف، تشدید تحریم ها و موانع حواله های بانکی اشاره کرد. باید پرسید که اگر آقایان رئیس جمهور شوند، موانع داخلی تجارت خارجی را برطرف خواهند کرد؟

دولت سیزدهم تجارت را محدود کرد

حیدری همچنین به موضوع تحریم های داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: برخی از کاندیداهای انتخابات وعده رفع تحریم ها و کاهش فشار تحریم را دادند اما این کاندیداها چگونه با تحریم های داخلی برخورد خواهند کرد؟ تعرفه برخی کالاها در حال حاضر در حال افزایش است و دولت سیزدهم هم اکنون در افزایش قیمت و اجرای آخرین محدودیت های تجاری تردیدی نداشته است.

وی ادامه داد: آخرین اخبار محدودیت تجارت ممنوعیت واردات قطعات کامپیوتر و لپ تاپ است که در دو سه روز اخیر بازار الکترونیک را به شدت متحول کرده است. آیا رویکرد این نامزدها کاهش تنش در بازار و ممنوعیت واردات و صادرات خواهد بود؟

انتخابات
تکرار خلاصه ها

به گزارش اقتصاد 24، موضع همه کاندیداهای انتخابات در مورد موضوعاتی مانند حقوق گمرکی، نرخ مبنا، محدودیت واردات یا صادرات، برنامه ریزی برای تکمیل زنجیره ارزش افزوده و غیره مشخص نیست. این گونه موارد. کاندیداها به صورت مکرر صحبت‌ها و قول‌هایی برای حل مشکلات می‌دهند، در حالی که گاهی نقاط ضعف سایر کاندیداها را برجسته می‌کنند، اما خود را موظف به اعلام جزئیات برنامه‌های خود برای بخش‌های مختلف به‌ویژه حوزه اقتصادی و تجاری نمی‌دانند.

برای فعالان کسب و کار مهم است که بدانند رویکرد هر نامزد در توسعه کسب و کار چیست و روی چه چیزی تمرکز خواهند کرد. همچنین جزئیات این برنامه ها و نحوه اجرای آن ها نشان دهنده توان هر کدام خواهد بود، اما متاسفانه همچنان درگیر جمع بندی های مکرر از سوی متقاضیان هستیم.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا