6

هشدار به مراکز متخلف عرضه مواد غذایی/ اخطار و پلمب طبق چک‌لیست‌ها

[ad_1]

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت بر اساس چک لیست های مشخص با متخلفان مواد غذایی برخورد می کند. وی گفت: در صورتی که تخلف جدی و تهدید کننده سلامت عمومی تلقی شود، مرکز تحویل غذا بلافاصله پلمب می شود.

دکتر جعفر جندگی در گفت وگو با ایسنا. وی در خصوص نظارت و نظارت بر مراکز تحویل غذا گفت: نظارت و نظارت بر مراکز تحویل، فروش و تولید مواد غذایی به دو صورت انجام می شود. «خود بازرسی و خوداظهاری» و «مشاهده و نظارت بازرسان بهداشت عمومی» روش های رصد و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی است.

وی در خصوص خود نظارتی و خوداظهاری مراکز تحویل غذا گفت: اهمیت خوداظهاری و خوداظهاری مراکز تحویل، تهیه و فروش مواد غذایی این است که رده ها می توانند خوداظهاری انجام دهند. خوداظهاری می تواند توسط مشاغل، مشاوران خوداشتغال و با مراجعه به خدمات بهداشتی و درمانی انجام شود. خود بیانی کلاس های فعال در زمینه تغذیه در نظر گرفته شده است.

جندگی با بیان اینکه نظارت و نظارت بر مراکز تحویل غذا محدود به خوداظهاری نیست، افزود: بازرسان بهداشت محیط به طور مرتب و مکرر از مراکز تحویل، تهیه و فروش مواد غذایی بازدید می کنند تا بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، مراکز تحویل غذا را مدیریت و نظارت کنند.

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت درباره تخلفات مراکز تحویل غذا گفت: تخلفات به 2 دسته «بحری» و «غیر بحرانی» تقسیم می شوند. چنانچه موارد تخلف بر اساس چک لیست های تعیین شده جزو موارد بحرانی باشد، علاوه بر جمع آوری مواد غذایی فاسد، متخلفان به اشد مجازات محکوم خواهند شد. در موارد بحرانی مکرر، متخلفان محاکمه می شوند و برچسب های عرضه پلمپ می شود.

وی نحوه برخورد با موارد غیر بحرانی را نیز بیان کرد: در صورتی که موارد تخلف جزو موارد غیر بحرانی باشد تذکرات لازم داده می شود و به پرونده های تخلف رسیدگی می شود.

جندگی با بیان اینکه برخورد با متخلفان بر اساس چک لیست های موجود است، گفت: باز هم تاکید می کنم در صورت تکرار تخلفات پرونده های حساس، متخلفان به مراجع قضایی معرفی می شوند. همچنین در صورتی که تخلف بسیار جدی و تهدیدی برای سلامت عمومی تلقی شود، مرکز تحویل غذا بلافاصله پلمب می شود.

انتهای پیام

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا