نودل بخوریم یا نه؟ | اقتصاد24
[ad_1]
اقتصاد 24- رشته فرنگی یکی از پرطرفدارترین غذاها در جهان است و روز به روز بر محبوبیت آن افزوده می شود، بنابراین طبق گزارش انجمن جهانی نودل فوری، بیش از 121 میلیارد وعده نودل در سال 2022 مصرف می شود که حدود 17 درصد است. بیش از 2018. این مقدار برابر با غذای مصرفی ایرانی ها در 2 سال است!
رشته فرنگی علاوه بر اینکه به خودی خود یک غذای کامل محسوب می شود، می تواند با غذاهای مختلفی مانند سبزیجات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و غیره ترکیب شود و به عنوان پایه ای برای غذاهای مختلف مانند برنج و ماکارونی جزء لاینفک سبد مصرفی مردم باشد. از کشورهای مختلف.
این مشکل به دلیل ویژگی های سریع، مغذی، سالم و خوشمزه نودل است و همین امر باعث محبوبیت آن در دل ایرانیان شده است. مانند هر غذای جدیدی که وارد فرهنگ کشورمان می شود، ترس از سالم بودن یا نبودن آن به دغدغه ای برای مردم تبدیل شده است که در این گزارش قصد داریم به فواید و مضرات آن بپردازیم.
بدون مواد نگهدارنده عموم مردم فکر می کنند که مواد غذایی بدون یخچال ماندگاری طولانی دارند و فست فودها با زمان آماده سازی کوتاه باید دارای مواد نگهدارنده باشند، اما رشته فرنگی اینطور نیست. جالب است بدانید که نودل به لطف دمای پخت بالا و بسته بندی 3 لایه آلومینیومی مخصوص، می تواند برای مدت طولانی بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده سالم بماند.
این محصول که فقط از ترکیب آرد سبوس گندم و آب تهیه می شود دارای بسته بندی مخصوصی است که تمام اکسیژن بسته بندی را حذف می کند و ساختار آلومینیومی آن 3 لایه است که باعث می شود محصول بدون مواد نگهدارنده باشد، بنابراین شما باید نگران هر گونه آلودگی بود. از افزودن مواد افزودنی و نگهدارنده خودداری کنید.
این محصول از محصولات کشاورزی بدون هیچ گونه افزودنی مصنوعی ساخته شده است. رشته فرنگی ساخت ایران شامل دو قسمت کیک رشته و چاشنی است. کیک رشته یا نودل خمیری است که از آرد سبوس دار مشابه نان تهیه می شود که در هنگام پخت در دمای بالا رطوبت خود را از دست می دهد و در بسته بندی های مخصوص قرار می گیرد، راهی برای ورود رطوبت و ایجاد آلودگی وجود ندارد.
بسته کوچک چاشنی که به طور جداگانه در کنار این رشته قرار می گیرد، ترکیبی از سبزیجات خشک، ادویه جات، عصاره مرغ یا گوشت و کمی نمک است که طعم آن تغییر می کند. همچنین در بسته های ادویه از نوع خاصی از مخمر استفاده می شود که این نوع مخمر فواید زیادی برای بهبود سیستم گوارشی بدن، تامین پروتئین غذایی و تامین ویتامین (B) دارد.
بیشتر بخوانید: احتمال ابتلا به سرطان با خوردن این غذاها
موتور برای تسریع متابولیسم
اگر جزو افرادی هستید که قصد دارید با خوردن غذا متابولیسم خود را افزایش دهید، رشته فرنگی می تواند یکی از انتخاب های شما باشد. غذای فوری و فوری که توانایی بدن را برای تبدیل غذا به انرژی افزایش می دهد و در نتیجه می تواند به افزایش متابولیسم بدن کمک کند. این باعث می شود رشته فرنگی انتخابی جذاب برای ورزشکاران باشد.
کربوهیدرات های موجود در نودل فقط کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که ارزش بسیار بالایی برای سلامت بدن دارند. برخلاف کربوهیدرات های ساده، کربوهیدرات های پیچیده فرآیند جذب طولانی تری دارند و می توانند انرژی مورد نیاز بدن را برای مدت طولانی تری تامین کنند.
پک انرژی برای روز یکی از ویژگی های این غذا که باعث محبوبیت آن در شرق آسیا شده، وجود کربوهیدرات است. اگر این کربوهیدرات در ساعات اولیه روز مصرف شود، انرژی لازم برای روز را در اختیار شما قرار می دهد. برای سال ها، این باعث شده است که رشته فرنگی به یک غذای اصلی، حتی صبحانه تبدیل شود.
نودل حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است که به بهبود عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند. نتیجه داشتن این فیبر بالا کمک به کنترل مشکلاتی مانند یبوست و رفع سایر بیماری های گوارشی مانند سنگینی معده و حتی پیشگیری از برخی مشکلات معده مانند سوزش سر دل و ضعف شکمی است.
بالاخره نودل بخوریم یا نه؟
به طور کلی رشته فرنگی تفاوت چندانی با سایر محصولات آرد گندم مانند نان یا ماکارونی ندارد و می توانید آن را محصولی متفاوت و جدید از آرد گندم بدانید. همانطور که می دانید سالم ترین غذاها از جمله سبزیجات، گوشت و برنج باید به صورت متعادل مصرف شوند و زیاده روی در هر یک از آنها می تواند به سلامت بدن آسیب برساند. بنابراین می توانید به راحتی رشته فرنگی را به سبد غذایی خود اضافه کنید و از این غذای خوشمزه جدید لذت ببرید.
منبع: ایرنا
[ad_2]