طرز تهیه کازان کباب ترکی یک غذای جدید و خوشمزه برای مهمانی
[ad_1]
طرز تهیه کباب ترکی کازان بسیار ساده و آسان است. این غذا از مواد ساده و خوشمزه ای تشکیل شده است که به راحتی می توانید در خانه پیدا کنید. کازان کباب یک غذای محبوب ترکی است که معمولا با گوشت چرخ کرده و بادمجان درست می شود. حالا بیایید به مواد لازم و نحوه پخت این غذا نگاه کنیم.
برای تهیه کباب کازان ابتدا بادمجان ها را شسته و برش دهید و در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. پس از خشک شدن بادمجان ها را سرخ کنید. مواد گوشتی را با پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مخلوط کنید و بگذارید کمی در یخچال بماند. سپس گوشت را داخل ورقه های بادمجان بریزید. برای سس، گوجه فرنگی ها را با سیر و پاستا تفت دهید، سپس بادمجان ها را اضافه کنید و با آب جوش تفت دهید تا گوشت و بادمجان خوب بپزند و سس غلیظ شود.
محتویات اصلی | اندازه ی |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
بادمجان | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 4 عدد (دو عدد برای گوشت، دو عدد برای سس) |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | کافی |
طرز پخت کازان کباب به زبان ترکی
مرحله 1: آماده سازی بادمجان ها
ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید. بادمجان ها را کاملا پوست نگیرید و برای زیبایی به صورت خطی برش دهید. در هر بادمجان شکاف هایی ایجاد کنید تا ته آن ها بریده نشوند. سپس بادمجان ها را در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود. بعد از چند دقیقه بادمجان ها را جدا کرده و خشک کنید.
مرحله 2: بادمجان ها را سرخ کنید
بادمجان های تمام شده در تابه با کمی روغن سرخ می شوند تا طلایی شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 3: آماده سازی مواد گوشتی
پیاز را رنده کرده و با دو حبه سیر رنده شده، جعفری خرد شده، ادویه (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) و گوشت ساییده شده مخلوط می کنند. این مخلوط را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
مرحله چهارم: بادمجان ها را پر کنید
یک قسمت به اندازه شام از مخلوط گوشت بردارید و آن را بین برش های بادمجان ها قرار دهید. مطمئن شوید که تمام برش ها به خوبی پر شده اند.
مرحله 5: تهیه سس مخصوص
برای تهیه سس، گوجه فرنگی ها را رنده کنید و در تابه دیگری سرخ کنید. سپس دو حبه سیر رنده شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
مرحله 6: شلیک نهایی
بادمجان های شکم پر را روی سس بچینید. کمی آب جوش اضافه کنید تا روی مواد را کمی بپوشاند. در تابه را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت زیاد بماند تا گوشت کمی سفت شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 30-45 دقیقه دیگر بپزد تا گوشت و بادمجان کاملا بپزند و سس غلیظ شود. بعد از پخت، کباب ترکی کازان شما آماده سرو است. نوش جان!
آموزش انواع غذاهای ترکی
[ad_2]