ابتلای ۸۶ هزار مددجوی کمیته امداد به بیماریهای خاص/ کمک۳۰۰ میلیارد تومانی امداد به این بیماران
[ad_1]
مدیرکل سلامت، تامین اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به 86 هزار و 885 بیمار تحت پوشش کمیته امداد که به بیماری های خاص و صعب العلاج مبتلا هستند، بیش از 30 هزار نفر از این افراد در صندوق ویژه امداد و بیماری های صعب العلاج شناسایی شدند. سازمان بیمه سلامت گزارش داد.
میتبی احمدلو در گفت وگو با ایسنا. وی با اشاره به حمایت کمیته حمایت از مددجویان مبتلا به بیماری های خاص و صعب العلاج گفت: این نهاد از ابتدای تاسیس کمیته حمایت علاوه بر خدمات متنوع به مددجویان، خدمات متنوعی را در حوزه ارائه کرده است. خدمات درمانی، درمانی و بیمه ای به ویژه از بدو تاسیس معاونت و اداره کل بهداشت، درمان و بیمه در کمیته پشتیبانی، این موضوع به صورت تخصصی تری مورد توجه قرار گرفته است، به گونه ای که حمایت های ویژه و بیماران صعب العلاج نیز در دستور کار قرار گرفت و به دنبال آن شناسایی این افراد انجام شد. در سیستم های کمیته امداد تکمیل شد.
وی ادامه داد: در سال 1401 دولت با تصویب شورای اسلامی، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را در سازمان بیمه سلامت تاسیس کرد و در نهایت در نیمه دوم همان سال با اعتباراتی شروع به فعالیت کرد. بالغ بر 5 حمت.
به گفته احمدلو، تاکنون سازمان بیمه سلامت با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت بیش از 113 نوع بیماری را شناسایی و سازمان های بیمه گر را موظف به برچسب گذاری کرده است.
مدیرکل بهداشت، تامین اجتماعی و درمان کمیته امداد با بیان اینکه اعتبارات این صندوق در سال 1402 به 7 همات و در سال 1403 به 9 همات افزایش یافته است، اظهار داشت: در ابتدای تاسیس این صندوق به دلیل به عدم تکمیل بستر نرم افزاری و شناسایی بیماران ابتدا هزینه های خود را پرداخت می کردند و سپس مبالغی را به صورت خسارت از سازمان بیمه سلامت یا سازمان های بیمه گر آنها دریافت می کردند اما در سال گذشته بیمه سلامت کسر کرد. سهمی از خزانه از حساب بیمار در هنگام دریافت خدمات برای حدود 55 نوع بیماری که راحت تر رخ می دهد.
بر اساس اظهارات احمدلو، تا 95 درصد اعتبارات صندوق در هنگام دریافت خدمت به صورت سیستمی محاسبه و لحاظ می شود و 5 درصد نیز در قالب خسارت حمایت می شود.
وی در ادامه به آمار جمعیتی بیماران خاص تحت پوشش اشاره کرد و گفت: 86 هزار و 885 بیمار تحت پوشش کمیته امداد دارای بیماری های خاص و صعب العلاج هستند که از این تعداد بیش از 30 هزار نفر در فهرست صندوق بیماری های خاص قرار دارند و صعب العلاج شدند. از بین این 86 هزار و 885 بیمار لاعلاج، 32 هزار و 634 نفر محصور در خشکی هستند که هزینه درمان آنها بسیار بالاست و 15 هزار نفر از این افراد مبتلا به سرطان هستند.
به گفته مدیرکل سلامت، تامین اجتماعی و درمان کمیته امداد، بدون احتساب صندوق امداد بیماری های خاص و صعب العلاج، کمیته امداد در سال گذشته 722 میلیارد تومان برای درمان مددجویان خود اختصاص داده که نزدیک به 300 میلیارد آن مربوط به صعب العلاج بوده است. و بیماران محصور در خشکی
انتهای پیام
[ad_2]